Lacie Rugged USB3 Thunderbolt Series

Onze wereld draait volledig om deadlines. Wanneer digitale opslagruimte van cruciaal belang is voor uw project, moet uw opslagapparaat net zo snel en betrouwbaar zijn als uzelf. Of u nu op kantoor werkt of in de wildernis, uw apparaat moet geschikt zijn voor aansluiting op elke computer, meer dan voldoende snelheid bieden voor de meest veeleisende toepassingen en gegevens beschermen tegen elke dreiging. En dat is waar de LaCie Rugged USB 3.0 Thunderbolt Series zijn intrede doet.

Universele aansluitmogelijkheden

Laat uw project niet ontsporen doordat externe schijven/computers niet compatibel zijn. Met zowel een USB 3.0- als een Thunderbolt-interface is de LaCie Rugged de perfecte keuze voor uw Mac en pc. En omdat USB 3.0 achterwaarts compatibel is, kunt u de LaCie Rugged aansluiten op elke standaardcomputer ter wereld. De LaCie Rugged kan dankzij de meegeleverde USB 3.0- en Thunderbolt*-kabel ook volledig draaien op busvoeding. Door de ongekende mobiliteit en diverse interfaces is dit de perfecte aanvulling op een nieuwe Mac

Compromisloze snelheid

Profiteer van bliksemsnelle overdrachtsnelheden op zowel Mac als pc dankzij de USB 3.0- en Thunderbolt-interface. In de SSD-versie biedt de LaCie Rugged een snelheid tot wel 380 MB/s, waardoor dit het allersnelste product met busvoeding is dat ooit op de markt werd gebracht**. De HDD-versie biedt een snelheid tot 110 MB/s, wat een verbetering van 35% is ten opzichte van FireWire 800**. Maak back-ups en verplaats bergen gegevens in een fractie van de tijd die het voorheen kostte. Of blader nu nog sneller door uw fotobibliotheek.

Volledige gegevensbescherming

Bij het halen van uw deadlines is het van cruciaal belang dat u uw gegevens goed beschermt. Een ongelukje ligt immers altijd op de loer. Daarom voldoet de LaCie Rugged aan de MIL-norm en zijn gegevens beschermd tegen onopzettelijk vallen vanaf een hoogte tot 1,2 meter. Of de LaCie Rugged nu van uw bureau valt of uit de zak van uw safari-jas: u kunt erop vertrouwen dat uw gegevens nog steeds toegankelijk zijn. De SSD-versie gaat nog een stapje verder voor de ultieme trillings- en schokbestendigheid. Beide versies zijn zo robuust dat ze vol vertrouwen per post naar klanten of partners kunnen worden gestuurd. De meegeleverde software beschermt uw bestanden met 256-bits AES-encryptie ook tegen nieuwsgierige ogen.