Solution_Expert_Creative_Blk_1ln@2x.png

Double Precision heeft vanaf de start in 1996 gekozen voor het Apple platform.

Bij creatieve professionals is Apple steeds ingeburgerd geweest. Ze waren pionier op het vlak van grafische toepassingen voor de architect, graficus, fotograaf, filmmaker, enz.

Naast de passie voor fantastisch ontworpen producten is de belangrijkste reden de stabiliteit en de efficiëntie van het platform.

De hardware en het besturingssysteem zijn samen ontwikkeld en perfect op mekaar afgestemd.

Dit staat in schril contrast met het PC platform waar het aantal combinaties van moederborden, videokaarten, randapparatuur en drivers van verschillende fabrikanten zo groot is dat het niet evident is om een stabiel en betrouwbaar geheel te bekomen.

Omdat wereldwijd op PC's nog héél veel software gebruikt wordt die programmacode bevat die méér dan 15 jaar oud is ( vb. boekhoudpakket ) kunnen ze fundamenten van het PC besturingssysteem niet drastisch vernieuwen, hoewel dit nodig is om de stabiliteit te garanderen.

Virussen en het traag worden door ongevraagde software die zich vanzelf installeerd zijn problemen die onze klanten Apple niet kennen.

Hoewel we wij jaarlijks honderden Apple toestellen installeren moeten we zeer weinig interventies doen na de installatie. Op goede support kunnen rekenen is belangrijk, géén support nodig hebben is nog interessanter!